Viering van het 15 jaar bestaan van BVG Peelland

Om het 15 jaar jubileum van onze vereniging te vieren, had het bestuur gekozen voor een lopend buffet bij zaal de Zwaan in de Zeilberg met live muziek.

Bij binnenkomst werden we door enkele bestuursleden verwelkomd. Na het tekenen van het receptie album, konden we plaats nemen om te genieten van een lekker kopje koffie of thee.

jubileum BVG 003Toen de meer dan honderd aangemelde personen binnen waren, en na het welkomstwoord van onze voorzitter Marian en de uitleg voor het gebruik van het lopend buffet, kon de feestavond beginnen. De avond werd met zang en muziek verzorgd door zangeres Corry en zanger Henk Koolen beide uit België. Het repertoire dat beide brachten was populaire muziek, met liedjes welke iedereen kon meezingen en waarop kon worden gedanst.

Het lopend buffet begon met een heerlijk voorgerecht, dat door het personeel werd opgediend. Hierna was het volgens eerder aangegeven regels gebruik maken van een heerlijk en goed verzorgd lopend buffet. Tussen de verschillende buffet gangen door kon er worden gedanst en hier werd goed gebruik van gemaakt. Het personeel van de Zwaan zorgde dat we voldoende drank hadden zodat onze kelen goed gesmeerd bleven. Tegen het einde van de avond was de dansvloer constant bezet.

jubileum BVG 019 jubileum BVG 028

Wij hebben het een heel gezellige en goed geslaagde avond gevonden. Wij willen dan ook nogmaals het bestuur feliciteren en bedanken voor al het werk dat ze voor onze vereniging doen. Ook willen we dit moment gebruiken om alle vrijwilligers die actief zijn voor onze vereniging bedanken voor hun inzet en hopen dat zij nog lang actief mogen en kunnen zijn.

Johnny en Mieke Vrijnsen

Wilt U meer foto’s van de avond bekijken klik dan hier.