Verslag dansavond 2014

Beste leden,

Toen het bestuur ermee eens was dat er weer een keer een dansavond mocht plaatsvinden ben ik dit gaan regelen.
Dinsdagavond 22 april werd dit gepland, na veel reclame maken via de BVG site, de Vuist en flyeren met de paasbrunch kwam er reactie van de leden, 5 schriftelijke- en 7 telefonische aanmeldingen en 6 mondelinge toezeggingen. De toegang was gratis.

Dinsdag middag zijn Willemien, Marleen en ik naar D´n Houten Hoek gereden om de apparatuur te plaatsen en even proef te draaien met de apparatuur. Daarna zijn we weer huiswaarts gereden om ons voor te bereiden voor de avond.

Om 19,00 uur waren Marleen en ik weer in het Wijkhuis, we hebben de apparatuur opgestart en tegen 19.30 uur mochten we de eerste gasten verwelkomen, er werd door de nieuwe beheerder Rob een kan koffie en thee gebracht en de avond kon beginnen!
Ik begon met het draaien van muziek en de aanwezige dames begonnen te dansen, er kwamen ook verzoekjes die ik vervolgens draaide.

dansavond 001

Rond 22.30 uur bedankte ik de aanwezige leden voor hun komst, wenste ze wel thuis en draaide mijn laatste CD. Rond 23.00 uur had ik alles weer ingepakt en konden we weer huiswaarts.
Ondanks dat er maar weinig leden aanwezig waren (5), wat ik erg jammer vond, was het toch een hele gezellige avond!

Met vriendelijke groet,
DJ Roger