Radio Deurne airborne

Deurne heeft weer een radiostation

Vanaf 11 augustus 2011 is de zender van DMG ( Deurne Media Groep) op 106.2 FM te ontvangen. De ontvangst is in de gemeente Deurne goed behalve in de kerkdorpen Neerkant en Helenaveen, maar daar wordt hard aan gewerkt. DMG moet namelijk in de hele gemeente Deurne te ontvangen zijn.

Momenteel hoort men op deze frequentie Radio 2 met jingles van de DMG groep maar dat gaat binnenkort veranderen. Via de oproepen die het bestuur van de DMG groep geplaatst heeft hebben diverse enthousiaste vrijwilligers zich al gemeld. Deze vrijwilligers hebben het onderkomen van de DMG groep in de voormalige Hub van Doorneschool ingericht als studio waar de programma’s gemaakt en uitgezonden kunnen worden.

DMG richt zich niet alleen op radio, maar ook via Internet/kabelkrant en in 2012 op tv worden er programma’s uitgezonden met een mix van muziek, sport, nieuws en achtergrondinformatie van de hele gemeente Deurne.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Aarzel niet en neem daarvoor contact op met info@dmgdeurne.nl of tel: 06-12425567 ( na 18.00 uur )

Redactie DMG

logo DMG deurneKlik op het logo om naar de website van DMG Deurne te gaan