Knelpunt Voorbeeld

Wat is de lokatie van het knelpunt:

Zeilbergsestraat

Wat is het knelpunt:

Fietspad

Beschrijving van het knelpunt:

Zeilbergsestraat aan de zuidzijde is voor mensen met een handicap een zeer grote ramp. Door het slechte onderhoud van de riolering is er de laatste jaren zeer veel reparatie werk verricht. Hierdoor is er het volgende probleem: door de reparatiewerkzaamheden is een zeer hobbelige weg ontstaan. Deze is voor scootmobiel/elektronische rolstoel een hindernisbaan geworden.

Het fietspad aan de oostzijde van de Zeilbergsestraat ligt zeer scheef en op een gegeven moment bij de versmalling is het zo gevaarlijk aan het worden door de veel te laag liggende kolken, dat je meent om te vallen en op de rijbaan terecht te komen.

Het fietspad aan de westzijde is door de wortelgroei van de bomen zo slecht dat men hier niet meer met een elektronische rolstoel over kan. Met een elektrische rolstoel, scootmobiel, rolstoel of rollator is dit met zeer veel hindernissen nog beperkt mogelijk.

De straat aan de noordzijde wordt door deze wortelgroei van bomen en het loslaten van de toplaag van de bestrating een angstige onderneming met de rest van het verkeer op de rijbaan die hier geen elektronische rolstoelen en scootmobielen verwacht.

Klik hier om terug te gaan en het formulier in te vullen.