Laatste Dansmiddag Dansclubje “De Bengels”

Op woensdag 12 december 2012 is de laatste dansmiddag geweest.
In ons vooronderzoek kwam naar voren dat er ongeveer 40 leden geïnteresseerd waren in een dansmiddag, maar in werkelijkheid kwamen er maar gemiddeld 14 mensen naar de maandelijkse dansmiddag, excl. de 3 bestuursleden.
Er is veel reclame gemaakt voor de dansmiddag, in de Vuist, BVG site, weekblad voor Deurne, Eindhovens dagblad en dan niet te vergeten de mondelinge reclame door onze trouwe bezoekers van de dansmiddag.

We hebben ons best gedaan want we dachten dat bewegen van grote waarde is voor de gezondheid, zeker ook tijdens het ouder worden. Mensen die regelmatig bewegen zijn langer in staat om voor zichzelf te zorgen. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbeterd en het heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen en ziekten. Bewegen is bovendien niet alleen goed voor de lichamelijke, maar ook voor de geestelijke gezondheid: bewegen is leuk en gezellig, zeker als je het samen doet.

Maar ook al kon je niet dansen dan was dat geen reden om thuis te blijven, je kon dan ook met lotgenoten praten want thuis blijven kan je nog altijd. Dit was de voornaamste reden om de dansmiddag op te zetten.
Alleen jammer dat er zo weinig animo voor was…

Dus vandaar dat wij als organisatoren ervoor hebben moeten kiezen om met de dansmiddag te stoppen, dit was geen gemakkelijke keus want de trouwe bezoekers kwamen altijd met veel zin en het was altijd gezellig.
Maar onze trouwe bezoekers begrepen wel waarom we ervoor hebben gekozen om de dansmiddag te beëindigen.

Wij als organisatoren willen de mensen die van onze dansmiddag hebben genoten heel erg bedanken voor hun komst, enthousiasme en gezelligheid, betere feedback kun je als organisatoren niet krijgen als dat mensen het naar hun zin hebben.

Wij, organisatoren van dansclubje de Bengels willen iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol 2013 toewensen!

Groetjes,

DJ Roger Derkx, Angeline Gosseling en Sandra vd Burgt

Wilt U de foto’s van de laatste dansmiddag bekijken, klik dan hier.