Dansmiddag 7 maart bij Dansgroep ‘De Bengels’

Dansmiddag 7 maart 2012

Toen ik om half 2 binnenkwam zat DJ Roger al gesetteld met zijn muziekinstallatie en kwam de muziek me in de gang al tegemoet. Toen begonnen ook de mensen wat binnen te komen, uiteindelijk waren we met 13 mensen waarvan 2 nieuwe mensen die n.a.v. de advertentie van afgelopen donderdag in het weekblad van Deurne kwamen kijken wat de dansmiddag was, dit waren geen leden van BVG Peelland en er waren ook nog 3 leden verhinderd vandaag.

DJ Roger draaide weer goede muziek waardoor de sfeer er al gauw goed in zat en er werd ook weer volop gedanst, ik kan zelf niet dansen maar ik heb met Wim Biemans ‘ritmisch bewogen’, zo noemde we het maar omdat we vonden dat we allebei niet konden dansen. De muziek ken ik eigenlijk niet omdat dat van voor mijn tijd is maar er hing zo’n gezellige sfeer en er werd volop gekletst en gedanst dat ik dat helemaal niet erg vond!

Bij deze neem ik ook de gelegenheid om aandacht te vragen voor onze dansmiddag. Het is een heel gezellig maar wel nog klein groepje en we zoeken nog mensen die het ook leuk zouden vinden om op onze dansmiddag te komen.
Het is iedere eerste woensdag van de maand in wijkhuis d’n Houtenhoek van 13.45 uur tot 16.15 uur. De entree is 2,50 euro incl het eerste kopje koffie/thee, verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Groetjes en misschien tot wederziens bij de dansmiddag!

Sandra van der Burgt
Organisatie dansgroepje ‘de Bengels’