BVG2019

Update info

Verhuizing voltooid

Site is nu ssl beveiligd. Het kan zijn dat er hier en daar fouten zijn ingeslopen.

De aankomende weken zullen er nog meer updates voor de website komen, zoals bijvoorbeeld de stuctuur. Nu veel mensen een smartphone gebruiken, dient de site daarop aangepast te worden ivm het gebruikersgemak.

Zo zal er een tab komen in het menu voor de agenda, zodat leden/ bezoekers niet helemaal naar beneden hoeven te scrollen. etc.

Vind je een foutje of heb je suggesties om het surfen op de site gemakkelijker te maken, stuur dan ff een mailtje. Evt. in overleg met Michel omdat hij veel inzicht heeft in weergeven en publiceren van content.

EMail instellingen;

Inloggen webmail via: https://test.bvg-peelland.nl/webmail

Ww = het tijdelijke ww zoals eerder bekend gemaakt.

Bij de eerste maal inloggen keuze uit 3 verschillende webmailclients.

Kies voor “Horde”

Eenmaal ingelogd kunnen verschillende instellingen aangepast worden naar wens, door rechtsboven op het weergegeven emailadres te klikken.

 Belangrijkste instellingen.

– Spamfilter – standaard op niveau 5, hoe lager de waarde des te sterker de filter.

–  automatische beantwoorder – voor automatisch een retourmail sturen, dat je bijv. spoedig terugmailt of dat je op vakantie bent etc.

– webmail client kiezen, kan naar voorkeur switchen, Horde, Roundcube of squirrelmail.

– Password & Security voor aanpassen wachtwoord

– Emailclient configureren – instellinggegevens voor extern mail programma, mobiel, extra beveiligde verbinding (ssl) etc.

– Manage disk usage – onderhouden van de mailbox, prullenbak legen etc. De limiet van de box is standaard op 100mb ingesteld. Kan op verzoek verhoogd worden.oor extern mail programma, mobiel, extra beveiligde verbinding (ssl) etc.

– Manage disk usage – onderhouden van de mailbox, prullenbak legen etc. De limiet van de box is standaard op 100mb ingesteld. Kan op verzoek verhoogd worden.