BVG-Peelland gaat alle openbare gebouwen in de gemeente Deurne keuren!!

BVG Peelland keurde al verschillende gebouwen in de gemeente Deurne omdat we al samenwerkten met een gesubsidieerd project van www.ongehinderd.nl.
Maar door het stopzetten van deze subsidie, is deze samenwerking ook gestopt.
Iets wat wij als BVG Peelland heel erg jammer vonden.

Maar niet getreurd, wij vinden het als belangenvereniging heel erg belangrijk dat openbare gebouwen zoals winkels, kerken, sportaccommodaties toegankelijk zijn!
Daarom nemen wij het heft in eigen handen.
Wij gaan als BVG Peelland door met de keuringen en plaatsen de resultaten op onze website, facebook en twitter.
Dit doen we d.m.v. vragenlijsten die we zelf samengesteld hebben, toegespitst op het desbetreffende gebouw. We zullen gebouwen gaan keuren op toegankelijkheid en bereikbaarheid voor mensen met een beperking van welke aard ook.

Wij gaan hiervoor te werk per kerkdorp, wij zijn bezig om alle openbare gebouwen/accommodaties per kerkdorp te inventariseren, zodat we alles in het desbetreffende kerkdorp op dezelfde dag kunnen keuren, mits dit zo te plannen is. Het beantwoorden van de vragen zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

De resultaten zie je op onze website, twitteraccount en facebookpagina. Geïnteresseerden hier kunnen kijken wat wel en niet toegankelijk is binnen de gemeente Deurne en haar kerkdorpen.

Wij gaan ondernemers e.d. hiervoor zelf contacteren en inplannen om langs te gaan maar denkt u als ondernemer nu, ik wil hier ook aan wel aan meedoen, dan kunt u bellen met Marian Bronstein tel. nr: 0493-310061.

Iedereen kan meewerken aan een toegankelijk Deurne!

Bestuur BVG Peelland