Barbecue 2012

Barbecue op vrijdag 29 juni 2012

Op de eerste plaats wil ik de vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ik bedoel dan niet alleen de vrijwilligers die de barbecue hebben geregeld maar vooral ook de (oud) bestuursleden en al de vrijwilligers die de werkgroepen ‘bemannen’.
Allemaal heel hartelijk bedankt!!, namens de leden.

Nu de barbecue;
Heerlijk weer om buiten te zitten, wat een fijne accomodatie dat je zowel binnen als buiten kunt verblijven. Keurig schoon, groot invaliden toilet, brede deuren, fijne bediening. Uitstekend!!
Persoonlijk kende ik deze accomodatie niet, maar zal het zeker aanbevelen.

Wat fijn, al die hulp van de ‘kok’ die zich behoorlijk in het zweet heeft gewerkt… om onze stukjes vlees gaar te krijgen. Alles werd netjes bijgevuld en de drankjes keurig aan tafel geserveerd.

Wat een fijne sfeer ook bij de BVG-leden onderling, altijd mensen klaar om waar nodig te helpen zonder dat je daar om hoeft te vragen maar ook zonder dat ze zich opdringen. Als ze allemaal eens zo (in Deurne) zouden zijn, dan zou de wereld al een stuk vriendelijker zijn.
Bedankt dus ook voor jullie allemaal!!

Na de vakantie gaat het volgende BVG-jaar weer van start. Ik hoop dat we met z’n allen weer veel plezier hebben en elkaar weten te vinden ons ergens sterk voor te moeten maken. Met die crisis (in Deurne) vallen wij nog wel eens behoorlijk ‘buiten de boot’… We moeten dus regelmatig aandacht (blijven) vragen voor problemen waar we zelf niet uitkomen. Daarom is het fijn zo’n hechte club mensen bij elkaar te hebben. We moeten ook elkaar blijven aanspreken op gedrag wat niet wenselijk is, zodat zaken niet uit de hand lopen.
Blijven praten dus!! Met respect voor elkaar.

Allemaal een fijne vakantie en een nieuw BVG-jaar gewenst.

Jacqueline Jansen

 Wilt u de foto’s van de barbecue bekijken, klik dan hier